Zilveren sieraden verkopen

Bij Edelsmederij Jos kunt u terecht

Naast het verkopen van uw gouden sieraden kunt u bij Inkoop Goud Gouda uw zilver sieraden verkopen. We staan graag voor u klaar met de juiste tools en kennis zodat u uw sieraden voor een eerlijke prijs kunt verkopen. U kunt bij ons langskomen in de winkel, maar u kunt ook online een afspraak maken door het contactformulier in te vullen. Ons team neemt dan contact met u op. 

Naar het contactformulier

Meer informatie over zilveren sieraden

Zilveren sieraden worden al eeuwenlang gedragen en kennen een rijke geschiedenis. Wanneer er veel welvaart was, werd zilver volop gebruikt, bijvoorbeeld als schoengespen. Nu nog steeds is zilver een populair edelmetaal om sieraden van te maken, zoals bijvoorbeeld voor zilveren ringen

Zilver oxideert echter wel snel, dus daarom is het zaak zilveren sieraden goed te onderhouden. Zo blijven ze mooi schoon en glimmend. Het kan zo zijn dat u een oud zilveren sieraad heeft liggen dat flink is geoxideerd, misschien was dit al zo voordat u het sieraad kreeg waardoor u twijfelt aan de echtheid van het zilver. Wanneer dit het geval is kunt u ook bij ons terecht. We helpen u graag bij de taxatie van het zilver. 

Zilveren sieraden zijn iets minder waard dan de gouden sieraden, maar nog steeds heeft ook zilver een hoge waarde. De afgelopen jaren is de waarde zelfs gestegen. Zo kunnen die zilveren sieraden die thuis liggen u een mooi bedrag opleveren. 

Zilveren sieraden inwisselen

Bij Inkoop Goud Gouda kunt u uw zilveren sieraden inwisselen tegen contant geld, heeft u liever een nieuw sieraad? Dat behoort ook tot de mogelijkheden. Wanneer u uw zilver inlevert kunt u korting krijgen op sieraden uit de collectie van Juwelier Jos of een waardebon. Wilt u liever het zilveren sieraad herstellen zodat het weer draagbaar is? Ook daar helpen we u graag bij.

BEL ME NU
+
Bel mij!