Munten verkopen

Sieraden verkopen

Uw gouden sieraden zijn geld waard

Wilt u uw sieraden verkopen? Bij Inkoop Goud in Gouda kunt u terecht. Het kan zijn dat u nog een aantal gouden sieraden heeft liggen die u nooit meer draagt. Wellicht zijn ze kapot of zijn ze nog een erfstukje. Ze in de kast laten liggen is zonde, want u gouden sieraden zijn geld waard. Om uw sieraden te verkopen en/of te laten taxeren kunt u langskomen bij ons in de winkel. Maak hiervoor een afspraak via het contactformulier of loop gewoon even binnen.

Naar het contact formulier

Gouden sieraden verkopen

U kunt uw gouden sieraden verkopen via Inkoop Goud Gouda. Bij ons in de winkel kunnen wij het goud voor u controleren en wegen, daarna kunt u uw goud inwisselen voor contant geld. U kunt onder andere bij ons terecht met gouden ringen of een gouden horloge. Omdat Inkoop Goud Gouda onderdeel is van Juwelier Jos kunt u er ook voor kiezen om uw sieraden in te wisselen tegen 20% korting op een nieuw sieraad uit de collectie of 20% korting in de vorm van een waardebon die onbeperkt te besteden is in onze winkel. U kunt uw oude gouden sieraad ook laten herstellen of aanpassen naar een nieuw sieraad. We denken graag met u mee.

Goudprijs

De goudprijs fluctueert per dag, maar na de vorige economische crisis is de waarde van goud enorm gestegen. Om de actuele goudprijs te controleren kunt u de waarde van uw gouden sieraden berekenen met deze tool op onze website.

Wat is de goudprijs?

Daarnaast kunt u ook langskomen voor een vrijblijvende taxatie of het laten controleren van uw sieraden op bijvoorbeeld echtheid en de dichtheid van het goud. Ons ervaren personeel staat voor u klaar en we hebben de juiste tools om u te helpen, daarbij bieden we u transparantie en een eerlijke prijs.

Inkoop Goud Gouda

Het team van Inkoop Goud Gouda staat voor u klaar om u te helpen, zo kunt u gemakkelijk en veilig uw oude sieraden verkopen. Alle soorten sieraden kunt u inleveren, ook wanneer u oude sieraden wilt verkopen die oorspronkelijk uit het buitenland komen. De dichtheid van het goud kan dan wat verschillen, maar dat nemen we mee in de berekening. Naast uw gouden sieraden kunt u bij ons ook uw zilveren sieraden.

BEL ME NU
+
Bel mij!