Goud inwisselen

Goud inkoop

Lever uw goud in en krijg contant geld of korting

Bij Inkoop Goud Gouda staan we voor u klaar voor goud inkoop. Heeft u bijvoorbeeld een gouden sieraad of nog een paar gouden munten liggen die u eigenlijk wel wilt verkopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. We helpen u graag bij het taxeren van uw goud en bieden er een eerlijk prijs voor. Het laten taxeren van uw goud is vrijblijvend, maak daarvoor een afspraak via ons contact formulier. Wanneer u langskomt in de winkel dient u uw legitimatiebewijs mee te nemen.

Afspraak maken

Hiervoor kunt u onder andere bij ons terecht:

Inkoop van goud door Inkoop Goud Gouda

Waarschijnlijk zit u met een aantal vragen voordat u uw (oud) goud wilt verkopen. Het kan fijn zijn zelf alvast onderzoek te doen voordat u overgaat tot de verkoop van uw goud. Vooral wanneer u oud goud wilt verkopen of een erfstuk waarbij u de precieze specificaties niet weet. Kijk hierbij naar de echtheid, het karaat en het gewicht. Dit zijn ook de punten die wij nalopen wanneer wij uw goud taxeren.

Wanneer u de echtheid, het aantal karaat en het gewicht heeft vastgesteld, kunt u de prijs berekenen. Deze fluctueert per dag, maak daarom gebruik van de rekentool op onze website. Deze is altijd up-to-date met de meest actuele prijzen.

Waarde berekenen

Wat is de goudprijs?

Goud inwisselen

Wanneer u er niet helemaal uitkomt, kunt u gerust contact met ons opnemen of langskomen in de winkel in Gouda. In de winkel hebben we alle hulpmiddelen in huis om uw goud te beoordelen. Op basis van de echtheid, het karaat en het gewicht en op basis van de actuele goudprijzen bieden we u een prijs.

U kunt uw goud inwisselen voor:

  • Contant geld.
  • Een nieuw sieraad uit onze collectie met 20% korting.
  • Een waardebon van 20% korting die onbeperkt geldig is in onze winkel.
  • Een nieuw sieraad dat is vervaardigd van het goud dat u inwisselt.

Wanneer u uw gouden sieraden wilt verkopen die een hoge emotionele waarde hebben, kunt u ook kiezen voor het aanpassen van het sieraad zodat het weer draagbaar wordt. Op deze manier blijft de emotionele waarde bestaan.

U bent van harte welkom in onze winkel!

Verkoop uw goud makkelijk en snel

Kom langs in onze winkel

Adres

Edelsmederij Jos
Lange Tiendeweg 19
Gouda

Openingstijden

Maandag
09:00 uur - 17:30 uur
Dinsdag
09:00 uur - 17:30 uur
Woensdag
09:00 uur - 17:30 uur
Donderdag
09:00 uur - 17:30 uur
Vrijdag
09:00 uur - 17:30 uur
Zaterdag
09:00 uur - 17:00 uur
Zondag
Gesloten

Juwelier Jos, een betrouwbare partner

Jos heeft al meer dan 35 jaar deskundige ervaring op het gebied van goudsmeden, samen met een deskundig team adviseert hij u graag over welk sieraad bij u past.

U kunt voor van alles bij hem terecht, mooie sieraden om bijzondere momenten in het leven te vieren en te gedenken, prachtige horloges, trouwringen, noem maar op. In de winkel kunt u kiezen uit sieraden van bekende merken, maar nog mooier is het om te kiezen voor een sieraad dat door Jos of een van de andere edelsmeden van begin tot eind is gemaakt in het atelier in Gouda.

U vindt ons aan de Lange Tiendeweg 17 te Gouda.

Wat uw goud waard is

Wilt u weten wat uw goud op dit moment waard is en zelf uit kunnen rekenen wat u ongeveer terugkrijgt. Ga hier naar onze oud goud inkoop pagina.

Bereken uw goud waarde

BEL ME NU
+
Bel mij!