Zilver verkopen

Zilver verkopen

Bij Edelsmederij Jos krijgt u er een eerlijke prijs voor

Naast de inkoop van goud kunt u ook bij ons terecht om uw zilver te verkopen. Om u hierbij zo goed mogelijk op weg te helpen, hebben we een paar handige weetjes op een rijtje gezet. Deze weetjes kunnen u helpen bij het verkopen van uw zilver en bij het bepalen van de waarde van u zilver. Overigens kunt u ook gewoon direct bij ons terecht, maak hiervoor een afspraak via ons contactformulier. 

Maak afspraak

U kunt bij ons onder andere terecht voor:

Weetjes over de inkoop van zilver 

Wanneer u meer wilt weten over de inkoop van zilver, is het goed om te weten dat al het zilver in Nederland een keurmerk moet hebben. Dit keurmerk is gebaseerd op het zilvergehalte van een zilveren voorwerp. Hierbij geldt natuurlijk, hoe hoger het zilvergehalte, hoe hoger de waarde. Mocht u geen keurmerk kunnen vinden, neem het zilveren voorwerp dan mee naar ons in de winkel. Wij hebben de juiste kennis en materialen om het zilvergehalte te bepalen. Het kan ook zijn dat het voorwerp alleen een paar cijfers heeft, die hebben betrekking op het zilvergehalte. Ook hierbij kunnen wij u verder helpen. 

Daarnaast is het gewicht van het zilveren voorwerp ook leidend bij het bepalen van de prijs. Dit kunt u eventueel zelf vast wegen met behulp van een keukenweegschaal. 

Op basis van het zilvergehalte en het gewicht wordt de prijs voor het zilver bepaald. Net als de waarde van goud, fluctueert de waarde van zilver enorm. Het kan van dag tot dag verschillend zijn. Op basis van de actuele prijzen, bepalen wij de inkoopprijs van het zilver. 

Zilver inkoop door Inkoop Goud Gouda

Wilt u uw zilver verkopen? Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de inkoop van goud, we doen ook aan zilver inkoop. Wanneer u langskomt in de winkel, kunnen we u alles vertellen over de actuele prijzen en onze manier van werken. We vinden het belangrijk om u goed bij het verkoopproces te begeleiden, zodat u uw zilver met een gerust hart kunt verkopen. Mocht u het zilver willen omruilen voor een sieraad, dan bent u bij ons ook op het juiste adres. We bieden een mooie korting op nieuwe sieraden, wanneer u uw edelmetaal inlevert. Ook kunnen we van een sieraad met hoge emotionele waarde een nieuw sieraad maken, zodat deze weer draagbaar wordt en de emotionele waarde blijft bestaan. 

Verkoop uw zilver makkelijk en snel

Kom langs in de winkel

Adres

Edelsmederij Jos
Lange Tiendeweg 19
Gouda

Openingstijden

Maandag
09:00 uur - 17:30 uur
Dinsdag
09:00 uur - 17:30 uur
Woensdag
09:00 uur - 17:30 uur
Donderdag
09:00 uur - 17:30 uur
Vrijdag
09:00 uur - 17:30 uur
Zaterdag
09:00 uur - 17:00 uur
Zondag
Gesloten

Juwelier Jos, een echte vakman

Jos is al meer dan 30 jaar goudsmid en heeft een grote passie voor zijn vak. Samen met zijn team staat hij je graag te woord in de winkel en zijn atelier aan de Lange Tiendeweg 17 te Gouda.

Naast het inwisselen van uw zilver en goud kunt u bij hem terecht voor prachtige sieraden. Sieraden voor alle dag of speciale momenten, om zelf te dragen of cadeau te doen. Hij ziet sieraden als iets unieks die je terug kunnen brengen naar mooie momenten in het leven. Denk hierbij aan een bijzondere leeftijd of het halen van een diploma. Ook kun je bij Jos terecht voor trouwringen en horloges. Daarnaast heeft hij een speciale collectie assieraden. Allemaal door hem ontworpen. Uiteraard kun je ook bij hem terecht voor sieraden van de bekende merken.

BEL ME NU
+
Bel mij!