Inkoop Goud Gouda
 
Lange Tiendeweg 17
  2801KD Gouda

  Tel. nr.: 0182-786338

  Kvk nr.: 54830192
 

  Contactformulier

 

 

 

Nieuws              

 
Deuren Service Atelier XL wagenwijd open!
 

GOUDA - Het duurt even, maar dan heb je ook wat. De deuren van het compleet vernieuwde Service atelier XL staan sinds vorige week open voor het publiek. Nu is er nog meer ruimte voor de ruim zestien verschillende horlogemerken, de vele sieraden en alles wat nodig is om de klant nog meer van dienst te zijn. In het vernieuwde serviceatelier krijgt elke bezoeker de kans om niet alleen allerlei sieraden en horloges te kopen, ze kunnen ook live meekijken hoe horlogemakers en goudsmeden aan het werk zijn. Je staat er met je neus bovenop. Eigenaar Jos van Beek laat als afgestudeerd meester goudsmid en juwelier zien wat hij in huis heeft. Dit geeft het aloude ambacht een nieuw gezicht. De medewerkers van Service atelier XL maken niet alleen nieuwe sieraden, maar repareren of bewerken ook oude sieraden. Ook voor een herinneringssieraad, verzilveren en graveren is het vernieuwde atelier aan de Lange Tiendeweg 19 het juiste adres.
Het Service atelier XL is onderdeel van Juwel Art & Ribelli, dat zich aan de overkant bevindt. De combinatie van winkel en atelier was zo’n succes dat het nodig was om het atelier uit te breiden.

 

Hoofdsponsor opent seizoen 2012

 

Het honk- en softbalseizoen 2012 van de Braves werd afgelopen zondag officieel geopend met de symbolische eerste pitch door Jos van Beek, eigenaar van hoofdsponsor Juwel Art & Ribelli.

Uiteraard onder het toeziend oog van onze voorzitter Piet Winckelmolen.